ACȚIONARII NOI CASH&CARRY - cel mai mare magazin 100% românesc, cu de toate!

Te întrebi cum am reușit?

Pe lângă multă muncă și dedicare, pentru care fiecare dintre cei 14 actuali acționari a fost răsplătit pe măsură, am putea enumera valori precum ambiție, spirit de echipă sau viziune...ne dorim totuși să evidențiem partea tangibilă și umană a acestei povești cu NOI, motiv pentru care te invităm să descoperi povestea fiecăruia.

POVEȘTI CU ȘI DESPRE NOI

Aruna Romașcanu - Manager operațional și comercial

Ziua, Manager operațiuni și comercial, iar seara biciclistă de anduranță. Pe Aruna o găsim în birou, rezolvând probleme și venind cu noi planuri de viitor pentru NOI. Dacă ai nevoie de ajutor, Aruna este omul mereu dornic să te ajute, în timpul săptămânii, căci în weekend o vei găsi cu cortul pe un traseu de munte de care probabil nu ai auzit încă.

Alexandra Dogaru - Director magazin

Dacă nu o găsești coordonând o echipă de oameni să modifice rafturile din magazin sau să implementeze plasări de produse în magazin, cu siguranță Alexandra ajută un client în zona caselor de marcat. În timpul liber, plimbările lungi cu mașina și muzica în aer liber sunt activitățile ei preferate...asta dacă nu o gasești lângă un lac din București citind o carte de dragoste.

Adrian Romașcanu - Director executiv

Omul bun la toate și care rezolva tot, Adrian e mereu acolo să dea o mână de ajutor fie că e o problema tehnică sau nu. Muzica veche pe vinil, pescuitul, mersul pe munte cu bicicleta sau trasul cu arma sunt doar câteva din pasiunile lui din timpul liber, în timp ce la NOI, managerierea problemelor si ajutorul clienților sunt plăcerea lui.

Gina Petraru - Specialist achiziții

Idei de campanii sau plimbări în parc pe role, Gina le face pe ambele cu același drag iar când vine vorba de achiziții, nimic nu îi stă în cale. Dacă ar fi sa o caracterizăm pe Gina în câteva cuvinte am spune despre ea ca e foarte ambitioasă, mereu cu numerele și cuvintele la ea, indiferent dacă joacă badminton sau negociază contracte cu diverși furnizori.

Andrei Olteanu - Specialist achziții

Andrei sau super tăticul a două fetițe, pasionat de mașini și un specialist achiziții foarte hotărât, el ține prețurile din scurt la gama noastră de băuturi alcoolice, băuturi non-alcoolice și produse alimentare. El este dovada vie că prin perseverență, dedicare și dorința de învățare, poți să avansezi în carieră foarte repede.

Ștefania Ilie - Specialist achiziții

Dacă cineva spune plecare spontană pe munte cu cortul pentru câteva zile, Ștefania e prima care ridică mâna și este pregătită, iar când nu face asta, ea cercetează piața să aducă produse de menaj la NOI. Cărțile, gătitul și produsele hand made sunt micile ei plăceri în timpul liber pe care le împarte cu cele două fetițe ale ei.

Toma Ilie - Șef birou aprivizionare-desfacere

Deseori munca titanică din spate nu se vede la suprafață, însă Toma este dovada că lucrul bine făcut la baza unui proiect îl duce pe acesta pe linia de plutire.
Mereu organizat și stăpân pe situație, el face parte din echipa NOI Cash&Carry încă de la începutul proiectului.

Valentin Crăciun - Șef raion

Mereu aproape de client și nu stă niciodată într-un loc, Valentin este alături de NOI încă de dinaintea deschiderii magazinului. Dacă ne-ai trecut pragul, sunt puține șanse să nu îl fi văzut în acțiune organizând rafturi sau coordonând colegii. Timpul liber Valentin îl petrece cu cei 2 băieței ai lui jucând fotbal.

Nicoleta Zaharia - Agent vânzări

Mereu punând nevoile clienților și fericirea lor pe primul loc, Nicoleta ajută clienții în fiecare zi încă din prima zi a deschiderii.
Dacă vei avea nevoie de ajutor la NOI, Nicoleta este persoana pe care te poți baza.

Neagu Victor - Șef raion

Plimbările spontane la munte cu familia și sporturile cu motor sunt micile plăceri de weekend ale lui Victor, căci, în timpul săptămânii ,raioanele cu produse de menaj sunt locul unde el se simte ca la el acasă. Găsește soluții la problemele clienților și vine cu alternative pentru aceștia încă din prima zi a deschiderii.

Cristiana Simion - Casier Șef

Mereu experiența într-un anumit domeniu este un punct forte, lucru care se aplică și în cazul Doamnei Cristiana.
Atenția sporită la detalii, munca și abilitățile de comunicare au adus-o pe ea în echipa de acționari NOI Cash&Carry.

Gheorghe Vintilă - Stivuitorist

Îl știm drept Leu de atâta timp încât nu îl putem striga altfel. Cu NOI încă de la început, tratează special fiecare client care trece pragul magazinului.
Prin muncă, pasiune, zâmbet și entuziasm el a ajuns să facă parte din echipa de acționari de la NOI Cash&Carry.

Marilena Cășulete - Casier Adjunct

Zâmbetul și voia bună, sunt două calități pe care Marilena le are încă din prima zi a deschiderii. Ajutorul clienților și colegilor de la case sunt activitățile ei zilnice pe care le face cu drag.
Iar în restul timpului, familia ei este pe primul loc.

Ionuț Petrică - Director magazin

Un client fericit este un client mulțumit, este una dintre zicalele preferate a lui Ionuț.
Director de magazin, jucător amator de fotbal și prieten de nădejde cu care să ieși seara la o terasă, Ionuț se numără printre cei care sunt la NOI încă de dinainte de ziua deschiderii.