Cash & Carry

MAGAZINUL MAGAZINELOR
suntem jumătatea afacerii tale

Magazinul tău e în magazinul nostru! Îți oferim beneficii și servicii adaptate la nevoile individuale ale afacerii tale.

Avem ce-i trebuie magazinului tău! Punem prețurile la punct și îți punem la dispoziție peste 40.000 de articole. Comandă online, direct în magazin sau prin serviciul de consultanță de specialitate pe care l-am pregătit special pentru tine și fă cea mai bună alegere pentru afacerea ta! Vino la NOI și descoperă pachetul complet de beneficii pentru magazinul tău!

Beneficii

Punem prețurile la punct

Îți punem la dispoziție prețuri preferențiale pentru produsele de care ai nevoie, în funcție de numărul de cantități achiziționat. Navighează pe noi.ro sau vino în magazin și descoperă gamele de articole la care am pregătit chiar și două reduceri consecutive de preț!

Discount-uri suplimentare

Pentru NOI, afacerea ta este importantă, motiv pentru care îți oferim discount-uri suplimentare, în funcție de achizițiile făcute. Beneficiezi de discount 1 sau 2% din valoarea întregii achiziții dacă această are o valoare mai mare de 5.000, respectiv 10.000 ron

Consultanță dedicată în plasarea comenzii

Știm că timpul tău e prețios, lasă-ne să lucrăm în favoarea lui! Trimite un e-mail la adresa comenzi@noi.ro și te ajutăm cu faci cele mai bune alegeri pentru magazinul tău! Alături de NOI, beneficiezi gratuit de serviciul de consultanță vânzări, pentru a avea garanția că toate eforturile depuse în construirea ofertelor se transformă în avantaje pentru tine.

Vino la NOI și îți oferim ocazia de a negocia prețurile în funcție de cererea pe care ai, precum și condițiile contractuale!