Cine suntem?

NOI este un magazin de tip Cash & Carry, care oferă peste 40.000 de articole la preț avantajos, într-o atmosferă prietenoasă, unde procesul de cumpărare este facil, iar personalul este întotdeauna la dispoziția clienților.

Ne dorim ca antreprenorii care au încredere în NOI și vizitează magazinul pentru a descoperi oferta completă de produse și prețuri să se simtă respectați și susținuți.

Îndrăznim să ne numim MAGAZINUL MAGAZINELOR și să promitem că vom fi partenerul afacerii tale prin diversitatea produselor disponibile, acoperind orice nevoie de aprovizionare ai avea: menaj, îngrijire personală, detergenți, produse de curățenie și nu numai. Ne gândim la clienții noștri constant, motiv pentru care vei găsi la NOI produse de sezon (decorațiuni de Crăciun sau de Paște, produse pentru piscină, etc), alimente de bază, conserve, dulciuri, răcoritoare și chiar și băuturi alcoolice.

 

Suntem o echipă entuziastă, echipată cu profesionalismul necesar pentru ca vizita ta în magazin să fie una plăcută și relaxată, la finalul căreia să fii găsit răspuns la toate nevoile magazinului tău.

Zilnic punem la dispoziția clienților noștri peste 40.000 de articole, la cele mai bun raport calitate - preț. Astfel, ne asigurăm că toți cei care ne calcă pragul găsesc produse pe măsura nevoilor individuale, de la îngrijire personală la articole de curățenie, decorațiuni interioare sau menaj.

Avem peste 500 de branduri in portofoliu și ne mândrim cu mărcile proprii și suportul acordat producătorilor locali.

Suntem cel mai mare Cash and Carry românesc, motiv pentru care vei găsi mereu oferte personalizate, bazate pe nevoile afacerii tale.

Indiferent de vremuri, NOI suntem români. ASTA SUNTEM!